Friday, December 18, 2009

~MALAYSIA WIN GOLD MEDAL** Football 25th SEA GAMES LAOS 2009**~



secara jujurnya, aku sememangnyer peminat no 1 pasukan bola sepak Malaysia!!kalau kelab luar negara tuh tawu jugak tapi x la se-excited pasukan Malaysia~semalam..tanggal 17 disember 2009, adalah masa yang ditunggu oleh seluruh rakyat Malaysia khususnya untuk mengikuti perlawanan antara Malaysia dan Vietnam..

kepada mereka yg tinggal di negara2 asia, korang mmg patot n wajib tawu la tentang kehebatan pasukan bola sepak Malaysia!!.

seperti yg kita sumer sedia maklum, kita mmg mendambakan pingat emas untuk bola sepak untuk sea games kali ini, sbbnya pada tawun 1989 ,adalahtawun last kite dapat emas untu bolasepak. bygkan lah~20 tahun menanti emas untuk bola sepak, at last!!!ia berada di tgn Malaysia jua~syabas n tahniah kepada kontinjen bolasepak bawah 23thun dibwh seliaan coach mereka iaitu K.RajaGopal.

diharap kepada pengkritik2 bola sepak Malaysia kt luar sane zip mulot anda.Mereka telah buktikan yg mereka mampu mgondol emas untuk negara, n hentikan la kritikan yg mgtakan bahawa pasukan negara adalah lemah.ia tidak benar sama sekali dong!!!

syabas again for Malaysian Football Team!!! u all de besh!!n plizz!!keep up the gud work!!!kepada penjaga gol Malaysia: anda memang cool la maen kat pdg!!mase last tuh anda lmbt2kan mase smpai dpt kad kuning mmg tindakan yg amat bijak sekali!!! ini balasan kepada pasukan Vietnam yg mana penjaga gol diorang pon ngegade lebey!!!dah saket tu g je la ganti org len...neh tunjuk hero plak laa~~~sy sgt suker kamu maen !!!syabas!!!!

p/s: dgr citer, pemain kite yg bernama Guru telah disyaki mgambil dadah n diarahkan untuk membuat ujian air kencing sbbyer katenyer beliau sgt lincah berlari n xpenat berlari...minta2 xdelah cmtuh!~huhuhu~~

anyway!!!congratss again !!!!!!!!!MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!CHAYOKK2!!!

MALAYSIA 1.....VIETNAM 0

2 comments:

armouris said...

tahniah Malaysia!! hati-hati jangan tercedera semasa bermain bola sepak - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

~nur adibah~ said...

^_*..Malaysia the best!